top of page
AdobeStock_329891242.jpeg

Soundfloating

Ontdek het nieuwe ontspannen

met geluidsfrequenties

Logo mintgroen #81C8BAMintgroen #81C8BA.png

WAT IS SOUNDFLOATING?

Soundfloating is een innovatieve methode om je welzijn te verbeteren.

 

Ervaar hoe voelbare geluidstrillingen zachtjes door je lichaam vibreren terwijl je luistert naar ontspannende klanken en drijft in warm water verrijkt met magnesiumsulfaat.

 

Ontdek zelf hoe deze combinatie je naar een diepe ontspanning brengt en helpt om stress, spanning en pijn te verminderen.

Logo mintgroen #81C8BAMintgroen #81C8BA.png

EFFECTEN

dolphin-g730cc11dd_1920.jpg

Diepe ontspanning

Laat je meevoeren naar een diepgaande staat van ontspanning door het warme zoute water en kalmerende klanken. Je ervaart meer helderheid en mentale rust.

woman-570883_1280 pixabay.jpg

Energieboost

Een oppepper voor je energieniveau! Geluids-trillingen verbeteren de doorbloeding en energiedoorstroming in je lichaam. Dit zorgt voor een boost van energie en vitaliteit.

Natural Stream

Lichaamsbewustzijn

Geluidstrillingen maken je bewust van de aanwezige spanningen in je lichaam. Zo kom je beter in contact met je lichaam, je gevoel en emoties. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Josef Rebbe is gepassioneerd door het ontwikkelen van systemen die geluidstrillingen op het lichaam overdragen en het componeren van muziek voor deze systemen. Volgens hem valt er nog veel te ontdekken op het gebied van geluidsfrequenties in het belang van het menselijk welzijn.

 

Aquasonic Soundfloating is een van zijn uitvindingen. Andere toepassingen met voelbaar geluid waar Josef aan werkt, zijn de Equilibrium lounger en de speciaal voor de dementiezorg ontwikkelde Somasono bank.

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration"

~ Nicola Tesla

"Future medicine will be the medicine of frequencies"
~ Albert Einstein

Logo mintgroen #81C8BAMintgroen #81C8BA.png

AQUASONIC SOUNDFLOATING

Harmonize your body & mind

Aquasonic bevindt zich in het prachtige monumentale pand de Grote Pyr in Den Haag. Neem voor boekingen en vragen over Soundfloating contact op met:

 

 Josef Rebbe

      +31 6 253 26 260

       info@aquasonic-soundfloating.com

       Locatie:
       Waldeck Pyrmontkade 116

       2518 JR Den Haag

bottom of page